Beginners Workshop

Geen ervaring nodig

Heb je ideeën in de kast liggen maar weet je niet waar te beginnen of ben je al een tijdje aan het rommelen en wil het niet echt lukken? Zie je bij het openslaan van een zelfmaakmodetijdschrift een berg spaghetti op het radeerblad of duizelt het je wanneer je de werkbeschrijvingen leest? Geen stress! Wij helpen je heel graag op weg!

Tijdens de workshop leer je op een prettige manier precies hoe een naaimachine werkt, tal van handige trucjes, vaktermen en welke gereedschappen en onderdelen het maakproces kunnen bevorderen en hiermee ook het resultaat van je naaiwerk kunnen verfijnen.

Ook maak je onder begeleiding een handige etui om al je naaispullen in te bewaren. Bij het maken van de etui maak je ook direct kennis met een aantal vaardigheden zoals het inzetten van een rits, het voeren, keren en afbiezen van een werkstuk.

Na afloop van de cursus heb je een goede basis om aan de slag te gaan met je naaimachine, een reader waarin je alles nog eens na kunt lezen en een mooie etui waarbij je alvast wat lastige technieken hebt geoefend.

De workshop is van 12:00 tot 16:00 in ons atelier op de Lange Geer 48a in Delft en zal plaatsvinden op 20 November 2022. Oeps! Deze datum zit ook weer vol, er zal snel een nieuwe datum worden toegevoegd!

De kosten om deel te nemen zijn € 65 en dit is inclusief materialen en gebruik van de naaimachines.

Er zijn beperkte plekken per cursus beschikbaar, dus wees er snel bij!

Het meenemen van eigen naaigerij of een eigen naaimachine is uiteraard prima, maar niet verplicht. Alles is namelijk ook aanwezig in het atelier.