Mini Hoop-art

Mini Hoop-art workshop

Zondag 10 Februari 2019 van 10:00 tot 13:00 uur.

€ 50,- inclusief materiaal, thee, koffie en natuurlijk iets lekkers.

Op zondag 10 Februari 2019 leer je onder begeleiding van Marloes Dadswell van Sew Delft de leukste kleine schilderijtjes te maken. Echter, in plaats van met verf, gaan we aan de slag met naald en draad, kleine kraaltjes en de fijnste siersteken.

Tijdens de 3 uur durende workshop kun je 2 kleine werkjes maken naar keuze. Je ontvangt 2 kleine lijstjes en ik leer je hoe je de werkjes in kunt lijsten. Mocht je de borduursels liever op een kledingstuk aanbrengen of bijvoorbeeld verwerken als stofknopen is dit uiteraard ook mogelijk. Stuur gerust een mailtje om de mogelijkheden en je ideeën te delen.

Er zullen tal van leuke voorbeelden aanwezig zijn om inspiratie op te doen. Of laat je inspireren door alle mooie materialen en go-with-the-flow.

De workshop is geschikt voor beginners, maar ook erg leuk voor al gevorderde borduursters. Het is gewoon heerlijk om samen met gelijkgestemden iets moois te maken in een inspirerend atelier midden in Delft!

Wist je dat er ook een leuke Mini Hoop-art Workshop voor kinderen is? Op donderdag 25 Oktober (tijdens de Herfstvakantie) zijn er nog een paar plekjes vrij! Klik hier voor meer informatie.